www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

УПРАЖНЕНИЯ ЗА СЕКСИ ГЪРДИ

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Всички жени знаят, че кожата на деколтето и бюста е много  нежна, а мускулите в тази област играят важна роля за външния вид. Ето две  упражнения за секси стегнат бюст. Те се изпълняват във фитнес и ако досега не сте стъпвали в залата, е време да го направите. Заемете се с тренировка не само за да се сдобиете със стегнати гърди - покрай гиричките може да направите и няколко упражнения за крака или да потичате на пътеката. Упражненията за гърди успешно могат да се съчетаят и с тези за гръб и корем.

УПРАЖНЕНИЕ ЕДНО

Повдигане на лост от лег - заемете позиция на лежанката и нагласете лоста според дължината на ръцете си. Най-добре е те да са на разстояние, по-голямо от широчината на раменете ви.

За повече стабилност прехвърлете палеца от страната на останалите пръсти и поемете тежестта с дланите си. Избутайте го до горе.

Съберете ръцете бавно напред, задръжте за 2-3 секунди и върнете обр атно. Направете същото 15 пъти в 3 серии. Започнете с около 10 килограма и увеличавайте постепенно за сметка на повторенията. Гърбът трябва да остане изправен през цялото време.

УПРАЖНЕНИЕ 2

Машина за гърди - седнете удобно и изправете гърба. Хванете ръкохватките стегнато, с длани напред. Ако използвате по-широката, ще натоварвате повече външна та част на гърдите. При по-тясно поставени ръце напрягате предната и вътрешната част на мускулите. Вторият вариант е по-добър, тъй като косвено влияе върху бюста и допринася за по-сексапилния му вид. Свалете бавно до гърдите, като през цялото време се опитвате да ги изпъчите максимално. Направете по 10-15 повторения в 3 серии. Започнете само с лоста и правете повече повторения. Старайте се да увеличавате всеки път килограмите, дори да са само 2.

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 170 посетителя в сайта