www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

МАСКА ЗА КОСА С ТРИВИТАМИНОЛ

(20 votes, average 4.50 out of 5)

 

 

 

Какво представлява Тривитаминол?

Напоследък доста популярна сред младите дами е маската с тривитаминол. Това са три витамина (А, Д3, Е) с мазна консистенция, чието основно предназначение е да се инжектира мускулно на животни за по-лъскав и здрав косъм. Звучи доста странно, но ефектът е поразителен. Намира се в почти всеки магазин за домашни любимци, както и във ветеринарните аптеки. Може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други съставки, но при всички положения трябва да престои на косата поне няколко часа.

Колко често да правите маска с Тривитаминол?

Препоръчително е маските с тривитаминол да се правят не по-често от един път в седмицата, за да не става насищане и омазняване на косъма. Отмиването
е досадната част, защото отнема доста време. Ефектът се усеща дори след 1-2 маски. Косата е жива и расте доста по-бързо.

Начин за прилагане на Тривитаминола

Ето и съставките на маска с тривитаминол за суха и увредена коса: 2 с. л. тривитаминол (ако косата е къса и една би била достатъчна), 2 с. л. кисело мляко, 1 с. л. мед и 1 с. л. ракия. Нанася се върху цялата коса, покрива се с найлон, за да се затопли, увива се с хавлиена кърпа отгоре и се оставя да действа минимум два часа.

Друга маска: 2-3 с. л. тривитаминол, 1 с. л. водка и 1 с. л. хининова вода (купува се от аптеката) се смесват и се нанася по същия начин както другата маска.

 

 

 

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 84 посетителя в сайта