www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Ипек Билгин учи на актьорско майсторство Серенай Саръкая

Оценете статията
(0 гласа)

Известната актриса Серенай Саръкая, която е позната на българския зрител с ролята й на Мира в "Квартала на богатите", се подготвя за нов филм. В момента актрисата чете сценария на бъдещата продукция, който е написан от Сема Кайгузус.

Любопитен факт е,че Серенай Саръкая взима уроци по актьорско майсторство от много известно име в турската киноиндустрия.

Саръкая  се учи на актьорско поведение от Ипек Билгин. Ипек Билгин ни е позната от образа на Есма Боран в сериала "Завинаги".

Известната актриса и педагог Ипек Билгин дава наставления на Серенай, как да пресъздаде по възможно най-добър начин бъдещата героиня във филма. Серенай сподели, че в момента чете сценария и е много доволна от наставленията, които получава от Ипек Билгин. Казва, че е впечатления от героинята си, която ще изпълни, но и трябва още малко време, за да навлезе напълно в образа.

Ипек Билгин владее детайла на актьорското майсторство и не за първи път, тя се явява учител на известна турска звезда. Самият Къванч Татлъту е ученик на Ипек Билгин. В продължение на десетки часове Къванч е повишавал актьорските си способности, чрез съветите и наставленията на Ипек Билгин.


Сега Серенай Саръкая се възползва от уменията на Ипек, която е не само добър актьор, учител, режисьор, но и преводач. Засега не е известно кой ще бъде партньор на Серенай Саръкая във филма. Но е ясно, че ще продължи с уроците на Ипек Билгин по актьорско майсторство още няколко седмици.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 52 посетителя в сайта