www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Емир научава за приятеля на майка си и никой не може да го успокои!

Оценете статията
(0 гласа)

 

Бегюм иска да запознае Джан със сина си. Фикрет се наранява след скандал с Адем. Секретарката му Есра го превързва. Джан иска да впечатли Емир и търси съвета на Сюрея. Фарук го вижда и двамата отново се сбиват. Джан за отмъщение кани Емир на концерта, на който е искал да го заведе баща му. Сестра му Фиген идва от Прага.

Есма планира голям празник за Нова година. Кани Борджу да доведе баща си и убеждава Мурат да ги приеме. Сюрея иска да организира томбола с подаръци.

Фарук получава снимка на Фикрет със секретарката. Малкият брат – също и това е нов повод да се скарат. Фикрет отново търси помощ от Адем. Къймет също получава снимката, но има по-важна задача. Успява да разсее сестра си и Ипек взима писмата й от Февзи.

Фиген разказва на Сюрея за първата нещастна любов на брат си – Деря.Тя го е напуснала заради огромната му ревност и е загинала при катастрофа. Къймет вдига скандал на секретарката на зет си. Заплашва я да напусне Бурса.


Джан запознава сестра си с Бегюм. На празничната вечер Ипек настройва Борджу срещу Сюрея . Благодарение на липсата й на такт, Емир научава за приятеля на майка си. Детето е гневно и баща му не може да го успокои. Ипек не знае как да се измъкне от поредния семеен скандал, без да знае какво я очаква в следващите епизоди на „Завинаги”!

 

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Последна промяна на Понеделник, 17 Февруари 2020г. 21:22ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 208 посетителя в сайта