www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Джан прехвърля любовта си от загиналата му любима към Сюрея

Оценете статията
(0 гласа)

 

Гарип съобщавана Адем че вече не е негов адвокат и го предупреждава, е че е предал заплахите му на прокурор. Разгневения Адем го пропъжда от кабинета си.

Сюрея изпраща на Джан съобщение да се срещнат на следващия ден и отказва да обясни причината. Джан се досеща, че сестра му е издала чувствата му пред Сюрея и укорява Фиген, че се намеса в личния му живот. Бегюм чува свадата им, но той не й обяснява каква е причината за нея. Бегюм подарява на Джан ретро грамофон. Фикрет научава от Есра, че бившия съпруг Бурак е компютърен хакер и Комарджия.

Дилара е разочарована когато разбира от съпруга си, че ще прекарат новогодишната нощ в жилището на Рейхан. Нургюл предупреждава да не проваля бъдещето си заради чувствата си към Мурад. Бъде уверява, че за нея тази любов е минало. Осман подтиква майка си да спре да се жертва заради синовете си да се погрижи за себе си.

Каймет предава на Есма писмата на покойния й съпруг до Рейхан. Есма нарежда на Нургюл да повика Рейхан в имението и да й поръча да не съобщава за посещението си на Адем. Aдем изпраща Бурак при бившата му съпруга.

Бурак заплашва Есра, че ще издаде на брат й, че има връзка с женения Фикрет. Бурак иска от Адем 25 хиляди лири, които му е обещал, но той отказва да му плати, докато задачата им не е изпълнена до край.


Beгюм уведомява, че възнамерява да запознае сина им с Джан след новогодишното тържество в имението. За нейна изненада Фарук дава съгласието си. Джан твърди пред Сюрея, че сестра му си е внушила че е влюбен в нея. Сюрея е убедена че Джан я заблуждава, тъй като обърква името и с това на Дерия, коятое бившата му любима.

 

Източник: "ТвСага"

loading...
Последна промяна на Понеделник, 24 Февруари 2020г. 20:35ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 202 посетителя в сайта