www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Неслихан Арслан: Никой не предполагаше, че ще стана актриса!

Оценете статията
(0 гласа)

В образа на Дилара, жизнерадостната и лекомислена приятелка от детинство на Сюрея, се превъплъщава обещаващата актриса Неслихан Арслан. Тя вече има в творческата си биография участия в пет сериала, пет киноленти, множество театрални роли, подготвя кандидатстуденти по актьорско майсторство и от 12 години дублира чуждестранни филми.

Неслихан Арслан е родена на 25 април 1989 г. в Истанбул. "Никой освен майка ми не би предположил, че ще стана актриса. Между 7-ата и 16-ата си година тренирах плуване и волейбол и дори получих диплома за тези два спорта. Известно време свирех на саксофон, но вече съм загубила това умение. В последния клас на гимназията реших да кандидатствам в театралния департамент на университета Мимар Синан", но нямах възможност да вземам уроци, за да се подготвя и естествено, не ме приеха. Неуспехът не ме отчая и започнах да посещавам три пъти в седмицата актьорските часове в Държавната консерватория и арт центъра Мюждат Гезен". Научих се как да подготвям роля, като наблюдавах студентите по време на занятията им.

След две години като гостуващ студент най-накрая ме приеха в Мимар Синан" . През 2011 г. енергичната и самоуверена млада актриса печели специалната награда "Ефес" за театрален дебют в спектакъла Чиста къща" от американската авторка Сара Рул. I "Не всяка актриса можеше да се яви на кастинга за ролята на есцентрична центричната бразилска прислужница Матилда. Бях между поканените десет кандидатки и ме избраха. Постановката на Държавния театър пожъна голям успех сред публиката и я представяхме в продължение на три сезона. Научих много от опитните актьори, с които си партнирах, а наградата отвори много врати за бъдещ ангажименти."


Кариерата на чернокосата красавица в киното и телевизията се развива бавно. След поредица епизодични роли в сериали тя получава централния образ в интернет поредицата "Фатално" (2009), режисирана от известния актьор Еркан Колчан Кьостендил (Шахин Гирай Вепиколепният век: Кьосем"). След няколко години, в които се отдава предимно на театралната сцена, Неслихан взема участие в семейната сага "Фамилия" (2016). Засега най-значимото превъплъщение е в сериала "Завинаги", където участва в продължение на три успешни сезона.

loading...

Източник: "ТвСага"


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 364 посетителя в сайта