www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги"- финал на турския сериал

Оценете статията
(0 гласа)

Как ще завърши турския сериал „Завинаги“?

Адем и Гюнеш са много притеснени, тъй като в къщата им скоро ще дойде важен гост - Суде. Те искат да я осиновят. Срещата протича гладко. Момичето ги харесва.

Междувременно семейството Боран са на обяд. Изглежда, че всички, които седят на масата, ценят този момент много. Всички разбират, че Есма живее в своя „свят“, но все пак празникът се оказва много трогателен, забавен.

Фикрет предлага да се направя съвместна снимка. Всички се прегръщат и се сбогуват с майка Есма, сякаш имат предчувствие за нещо лошо.

Всички се събират, после напускат дома за работа. Сюрея решава да прекара този ден с Есма. Те си признават взаимно любовта си. Есма моли Сюрея да оплете косата й. Сюрея отива да търси шнола за коса и когато се връща, вижда, че Есма е мъртва.

След това ни се показва как Есма намира покой. Срена мъжа, когото обичаше цял живот.

От джамията се съобщава, че Есма е починала. Магазини и сергии се затварят из целия град. Всички отиват на погребението. Това е голяма мъка за всички.

Виждаме болката и страданието на всеки от синовете и всяка снахите й. Тези кадри ще засегнат сърцето на всеки зрител.


Животът продължава. Сюрея говори. Щастлива е с Фарук. Ипек и Фикрет също са щастливи и отглеждат децата си. Осман издава книгата си. Виждаме го на финала на такъв, без партньор в живота. Явно е по-добре за него. Братя създават собствен интернат за деца.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 206 посетителя в сайта