www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги" 197 епизод bg audio

Оценете статията
(0 гласа)

Предложението на Фарук ще шокира всички, включително Адем. Фикрет ще реагира много бурно на предложението на брат си.

Реципрочното решение на Есма ще даде резултат веднага и ще бъде голяма изненада за семейството. Есма ще направи изявление, че ще предаде акциите си на Гарип, ако Адем се присъедини към компанията! Дилара упреква себе си, че е скрила бременността от Адем! Сюрея вярва, че Адем е започнал промяна към по-добро.

Виждайки Адем и Гюнеш, Санем няма да повярва на очите си!

Фикрет и Адем ще се сблъскат, като по този начин започва нов период, който ще засегне всички членове на домакинството

Ситуацията на Фикрет и Адем е сериозна. Фикрет и Адем са в болницата, и двамата са в тежко състояние. Есма обвинява Адем за случилото се, а Фарук счита подобна реакция от майка си за неоправдана, тъй като не знае нищо.

Първото нещо, което Фикрет попита, когато възвърна съзнанието си, беше това състояние на Адем. Адем имаше по-малко късмет от Фикрет. Фарук не знае сега какво да прави с Адем. По време на всички тези събития мъжете от семейство Борани са изправени пред решението на Гарип да се оженят възможно най-рано, те са против. Е, шокът, който Есма преживя, не е свързан с тази новина.

Есма Султан се изправя лице в лице с болестта.

Докато Гарип с нетърпение очаква предстоящата сватба, Есма се опитва да се примири с болестта си.


Изчезването на емира ще предизвика големия гняв на Фарук. Фикрет се тревожи за Адем и се опитва да се свърже с него. Сенем, след като слуша Диляра, започва да подозира Гюнеш. Решава да подаде ръка на тази ситуация. Сюрея решава да изненада Фарук, за да разсее напрежението в последните дни, но самата тя се превърне в изненада.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 220 посетителя в сайта