www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма има Алцхаймер, сезон 3, епизод 39

Оценете статията
(0 гласа)

Речта на Фарук пред журналистите е прекъсната, тъй като от болницата се обаждат, че брат му е в тежко състояние. Осман уведомява майка си и тя пристига в лечебното заведение с Гарип. Есма обвинява Фарук, че заради него Адем е нападнал Фикрет. Фарук й припомня, е че още нямат информация за инцидента. Дилара става свидетелка на спора им. Фарук е огорчен от упреците на майка си.

На Есма й прилошава и тя признава пред лекаря си, че заради всички тревоги в семейството й е започнала да губи паметта си. Лекарят настоява да се върне в болницата за пълни изследвания. Лекарят съобщава на близките на Фикрет, че операцията, на която е бил подложен, е успешна и няма никаква опасност за здравето му.


Фарук моли Осман да отведе майка им в имението, тъй като изтощена от вълненията около състоянието на Фикрет. Дилара се интересува от състоянието на Адем и научава, че той е изпаднал в кома. Тя споделя със Сюрея, че се бои за живота на Адем, който е баща на детето й. Сюрея я утешава. Гюнеш, която не знае за инцидента, приготвя романтична вечеря за Адем, но той не отговаря на съобщението. Осман се прибира с майка си в имението.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 63 посетителя в сайта