www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Адем е парализиран, сезон 3, епизод 40

Оценете статията
(0 гласа)

Гюлбин, която е научила за оздравяването на Фикрет го посещава за да изрази съчувствието. Есма я кани да остане в дома й на кафе. Гюлин и Осман се усамотяват в зимната градина, докато Есма и Нургюл ги наблюдават през прозорците на имението и правят предположения за отношенията помежду им. Гюлбин е готова да подкрепи Осман. Фикрет идва в съзнание и казва, че Адем го е спасил при свада с въоръжени мъже.

Фарук съобщава на майка си, Гарип и Каймет, че Фикрет дължи живота си на Адем. Есма настоява, че Адем е отговорен за психичното състояние на Фикрет, което е довело до инцидента. Емир дочува баща си да говори на сестра му и че тя е единствената му цеввост в безкрайните фамилни проблеми. Емир се чувства пренебрегнат от близките си и слуша запис, който майка му е направила преди смъртта си.

Дилара седи край болничната стая на Адем и се моли за оздравяването му .Сюрея убеждава Дилара да не нощува в болницата. Гюнеш прочита в интернет, че Адем е пострадал в инцидент и се отправя към болницата. Адем идва в съзнание и лекарите установяват, че няма чувствителност в краката си.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 69 посетителя в сайта