www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Адем е в инвалидна количка, сезон 3, епизод 41

Оценете статията
(1 vote)

Адем пропъжда Фикрет който го посещава в болничната му стая. Фарук се опитва да успокои Фикрет който се измъчва от угризения на съвестта, заради състоянието на Адем. Двамата братя стават Свидетели на пристигането на Гюнеш. Аден прогонва и нея, както и Дилара, която идва след нея в лечебното заведение. Дилара си тръгва наранена от думите му, че вече ги свързва единствено детето, което очаква.

Фикрет е изписан от клиниката и се завръща в имението където Есма организира курбан. Ипек се опитвам се опитва да подтикне Фикрет да преодолее чувството си за вина към Адем и депресивните настроения, които са го завладели. Сюрея е подразнена, че Фарук изпраща Йозгюр да й помогна в ремонта на помещенията за музикалната школа. Адем не може да раздвижи краката си и е настанен в инвалидна количка. Той настоява лекарите да не уведомяват близките му, че ще бъде изписан от болницата. Гюнеш,обаче го очаква с кола и го убеждава да се настани в жилището й.

Дилара научава в болницата, че Адем я е напуснал и му се обажда. Адем я уверява, че има кой да се погрижи за него и тя чува гласа на Гюнеш. Съсипаната Дилара споделя със Сенем, че в живота на Адем има нова жена. Сенем премълчава пред нея подозренията си, че тази жена е бившата асистентка на Юлфет.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 223 посетителя в сайта