www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Ирония на съдбата": Бомба под колата на Кадир

Оценете статията
(2 гласа)

Издирват Зейнеп за финансови престъпления. Якуб заплашва живота на Мерал и очаква Керем да дойде да я спаси. Кадир се спасява от руснаците, но Зейнеп е зад решетките и той трябва да се погрижи за Айлин. Вечерта комисарят и Вели отново се налага да работят заедно. Демир има доказателства, които да оправдаят Зейнеп, но той иска наследството на Белма.

Младата майка е освободена. Четиримата приятели са щастливи. Руснаците дебнат Кадир, а финансовия полицай им устройва клопка и слага бомба под колата им. Това се оказва дело на Джансъз.

Разразява се престрелка между хората на Иван и турците. Джансъз спасява сина си и освобождава семейството на финансовия полицай.

Вели не може да каже кой помага на Кадир, но го предупреждава, че когато срещне закрилника си, полицаят ще стане като него. Вечерта Джансъз идва в дома на сина си, където е и жена му и Зейнеп. Носи му касетата, в която е гласът на майка му, която му пее приспивна песен. На края на вечерта съвестта на Джансъз най-после се събужда.


Вели се среща с Иван, но не може да го залови. Кадир се налага да му помогне. Якуб продължава да държи Мерал в плен, но Джемре и Керем имат план. Демир, Белма, Керем и приятелката му се срещат. Адвокатът ги свърза с Якуб и я спасяват.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 287 посетителя в сайта