www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Неделя, 18 Април 2021г. 20:34ч.

"Безмилостен град": Недим към Дженк: Ти току-що загуби сина си!

от
Оценете статията
(1 vote)

Пристигат Сехер и Шениз пред вратата на Джерен. Джерен решава да си направи грим, за да не разберат, че тя не е добре. Дживан чука на вратата и иска да влезе но е заключено, Джерен и баба й не отварят. Всички са пред вратата. Джерен продължава да се опитва да се гримира. Но лицето й започва да прилича на гротескна картинка.

Нериман отваря вратата, всички нахлуват вътре и виждат размазаната с грим по лицето Джерен. Тя казва: "Ние сме добре" и припада.

Закарват я в болницата, всички чакат резултат.

Дженк се обръща към майка си: "Кажи ми, че ти не си направила това." Шениз отговаря: " Тя не ми остави друг изход, ние бяхме принудени да се отървем от този брак. Това е най-краткия път за да се избавим от този брак, продължава Шениз, детето ще си отиде и брака ще свърши. Нито Недим ще иска да продължава този брак, нито Агях, нито, майката на Джерен. С това дете, продължава Шениз, Джерен имаше сила, аз бях длъжна да й взема тази сила. Какво ще стане, ако се роди бебето, ти мислиш ли, пита тя, че ако не се избавим от Джерен, цял живот ще страдаме, казва Шениз. Всичко ще изглежда, че сякаш е по естествен път. Няма от какво да се страхуваш", завършва Шениз. "Има от какво да се боя, майко казва Дженк, и това си ти".

Дженк се отправя към болничното заведение. Шениз продължава да разсъждава, че е направила това, което е трябвало да направи.

Недим пита Дженк дали има нещо, което той иска да му каже. Отговаря нищо и се връща отново в болницата.

Докторката казва, че тази нощ Джерен трябва да остане в болницата Агях пита как е детето. Загубихме бебето, плодът става причина за това, че майката е получила отравяне направихме операция и извадихме плода. Всички са смразени от новината. Агях се разплаква, прегръща Недим и казва, че ще съжалява. Недим се оглежда и тръгва към Шениз, тя го хваща за ръката му и казва:“Приеми моите съболезнования, Недим. Недим тайнствено й отговаря ".Ти приеми моите съболезнования, Ти ..Шениз." Шениз е объркана, сякаш тя разбира, че той знае, че тя е виновна за смъртта на бебето. Недим отива при Дженк и му казва: "Дженк, приеми моите съболезнования, ти току-що загуби сина си."

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 732 посетителя в сайта