www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Понеделник, 19 Април 2021г. 21:45ч.

"Нашата история" Зейнеп е отвлечена

от
Оценете статията
(0 гласа)

Случката с Есра и Хикмет, изплаши всички. Филиз категорично каза на Есра, че трябва да прекрати връзката си с Хикмет. И Есра решава да прекъсне връзката с Хикмет. Но не само заради натиска от Филиз, а защото е бременна от  Асъм. Тайните на Йелиз връщат на семейството отново беди. Хората, които търсят скрития от Йелиз диамант, заплашват семейството. Те не разбират защо хората ги преследват.

За семейството няма да е лесно да се отърве от тъмното минало на Йелиз. Фикри, който се спаси от смъртта в последния момент, е в добро настроение. И след като получи и пари, той стана още по-щастлив.

Но Фикри, който не се учи от грешките си, продължава да си играе със здравето си. Хикмет, за да плати дългове, се опитва да надскочи възможностите си. Хикмет все още не може да се откаже от любовта си и шокиращата новина, която получи от Есра, го побърква.

Хикмет, който е обзет от всички тези проблеми, взема ужасно решение. Баръш решава да се отдалечи от Хулия. Но това не е единственият проблем на Баръш. Той трябва да събере цялата сума пари, за да изтрие напълно бащата от живота си. След като баща й се възстанови, Филиз се успокоява. Случващото се с Хикмет и Йелиз отново я поставя в трудна позиция. Ще може ли Филиз да реши всички тези проблеми и да запази щастието си?

 

Филиз е шокирана от новината, че Баръш е спал с Хюля. В същото време помещенията, в които е работила, се продават, сега Филиз има нов покровител - Омер. Филиз и Омер имат много общи неща и за кратко време създават приятелство. Това приятелство кара Баръш да ревнува. Отношенията между двамата влюбени се влошават все повече и повече.

И Джемил рискува да загуби професията си заради приготвения за него капан ... Фикри се опитва да се разведе с Шукран, за да се ожени за Шейма, но пред него се появява истинско препятствие под формата на Мюжде. Между Мюжде и Фикри започва истинска война, тя не иска майка й да се омъжва. И Рахмет има проблеми, опитвайки се да изплати дълговете на Хикмет.

 

Изчезването на Зейнеп шокира всички. А новината, че детето е отвлечено, допълнително ги обърква. Младежът се опитва да се измъкне от ситуацията, в която са попаднали, и този инцидент му напомни за по-малкия му брат. Баръш и Филиз ще се подкрепят в тази емоционална ситуация. От друга страна, Омер, опитвайки се да разбере от Зейнеп къде са диамантите, ще се сприятели с нея. Да видим дали тази емоционална връзка ye накара Омер да омекне.

Фикри, който иска да отмъсти на Шукран за измяната, изведнъж отново започва да тича след нея. Шейма е депресирана, че годежът й е отменен . Шукран обаче я очаква изненада. Мюжде се радва, че е успяла да спаси майка си от Фикри, но Рахмет също се отдалечава от нея и това я ядосва. А приятелството между Рахмет и Музи ще накара Мюжде да полудее ...

loading...

 

Последна промяна на Понеделник, 19 Април 2021г. 21:48ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 235 посетителя в сайта