www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Вторник, 11 Май 2021г. 18:47ч.

"Безмилостен град": Дженк започва да кърви!

от
Оценете статията
(1 vote)

 

Дамла е съкрушена, когато научава, че майка и е давала упойващи вещества на Недим и с това му е пречила да оздравее и да може да ходи. Тя унищожавала, както физиката, така и психиката на младия мъж. Всичко това Дамла научава от Джемре. Тя се обръща с молба към Недим да й помогне да върнат Шени в имението.

Агях не разрешава на Дамла да помага на майка си, но момичето е дръзко и не се подчинява на заповедите на бащата. Дамла кара Дживан да я отведе при майка си.Джен също е готов и тръгва по петите на Шениз. Но започва да кърви и трябва отново да влезе в болница. Джемре му помага да се добере до болничното заведение.

Шениз има един изход, тя се надява да може да се подслони в апартамента на Дженк. Но и тук Агях се е намесил и е разпоредил на служителите на хотела да не я допускат.

Недим се опитва да успокои чичо си, който продължава да се обвинява, че е виновник за страданията на Недим без обаче да мисли, че в този момент Дженк също има нужда от него.

Джемре е с Дженк в болницата, те се прибират след процедура отново в имението. Недим е бесен като ги вижда и дори не ги поздравява.

Шениз се обажда от хотела и вика Дамла при себе си.

 

Последна промяна на Вторник, 11 Май 2021г. 18:50ч.













loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 431 посетителя в сайта