www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сряда, 12 Май 2021г. 18:48ч.

"Безмилостен град": Възприемай ме като твоя сестра!

от
Оценете статията
(1 vote)

Дамла упреква баща си в липса на човечност. И го пита какво е направила майка й, за да се отнася така с нея.

Дамла иска да остане с майка си. Шениз  обаче е категорична, че трябва да се върне в имението, защото там е нейното място, а не място на Недим.  Шениз увещава Дамла да се завърне в имението. Шениз убеждава Дамла, че за всичко е виновен Недим. А тя трябва да стои до баща си, защото там е нейното място.

Дженк и Джемре са в Имението. Агях иска да говори насаме с Дженк. Агях казва на Дженк, че всичко, което се е случило в детството, той трябва да забрави, защото е бил малък и не носи отговорност. Досега  е трябвало  да му споделя всички свои проблеми. Агях казва на Дженк, че е сигурен и вярва в него. Всичко, което се е случило, Дженк ще трябва да забрави и да вярва повече в баща си.


Недим е при психоложката Оя. Той споделя, че чичо му Агях е най-невинния в цялата тази история. Недим споделя с психоложката, че той през всичките тези тежки години е чувствал Агях като свой баща. И трябва да му се отплати. Недим моли  психоложката да изтрие записа, за да няма никой достъп до него. Тя изпълнява молбата му. Недим си тръгва и казва на Оя, че вероятно вече няма да идва  на консултации. Иска да се сбогува с нея. Тя догонва Недим  и му казва Недим: "Ти повече няма да идваш тук, не ме приемай вече като твой лекуваш лекар, а като твой близък човек. Например, възприеми ме като сестра".

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 499 посетителя в сайта