www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сряда, 12 Май 2021г. 18:58ч.

"Безмилостен град": Джерен и Шениз с нови коварни планове!

от
Оценете статията
(0 гласа)

Джерен споделя с баба си, че подозира Шениз, че готви нов план за отмъщение. Баба й я подстрекава и тя да подготви свой план за защита.

Шениз отива в холдинга. Охраната се опитва да я спре, но Недим се намесва и казва да се държи по-далеч от семейството му. Шениз казва: "Ти няма да победиш, аз ще те победя ще те изхвърля от компанията, и от Имението." Недим й отвръща, че все още добре си спомня, какво е правила тя с баща му. Недим се притеснява да го сподели с Агях. Шениз разбира, че има сериозен враг срещу себе си.

Недим я заплашва да не припарва до имението, и до семейството. Той казва, че ще разкаже за изневерите и с баща му Мюмтаз. Шениз е решена да разкара от пътя си Недим.

Джерен се наслаждава на записа, където Недим споделя за изневярата на Шениз. Джерен е сигурна, че това е нейната защита срещу изгонването й от Имението.

Дженк пита баща си за какво са си говорили с Джемре, но баща му не му отговаря нищо. Дженк отново ревнува, че той обръща повече внимание на Недим, отколкото на него. Сехер вижда как Дамла целува Дживан и изпуска подноса с храна. Дамла се качва в колата и с Дживан отива на ресторант. Сехер е съкрушена от видяното. Шахин казва на Шениз, че тя е загубила своята сила и той нищо няма да направи, докато не е получи парите.


Джерен отива при Шениз, за да я шантажира със записа. Шениз казва, че Недим е решил да сподели с чичо си за изневярата, така че не си струва Джерен да се хаби.

Шениз подготвя нов план срещу Недим.

loading...


loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 454 посетителя в сайта