www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Сряда, 12 Май 2021г. 19:04ч.

"Безмилостен град": Шениз е с нож в ръцете, за кого е предназначен?

от
Оценете статията
(0 гласа)

 

Недим отново не казва истината на Агях, когато той го пита за какво e идвала Шениз във фирмата. Пристига и Джерен, и Агях я вижда и бързо напуска офиса на Недим. Джерен съобщава на Недим, че има голяма новина за него.

Шениз успява да продаде една гривна и да вземе добри пари за нея. Шениз отива в оръжеен магазин и казва че иска подарък за един приятел. Купува боен нож.

Джерен показване на Недим, че има запис от разговора му с психоложката Оя. Недим й отговаря, че ще се разведе с нея. Джерен се втурва към Агях, за да му пусне записа. Появява се Агях и вижда, че Недим държи Джерен, докато изтрива записа от телефона й. Недим се замисля, дали сега е моментът за развод с Джерен.

Дженк отива при майка си в хотела. Дженк казва на майка си, че повече няма да върви по нейния акъл и тя вече е сама. Той връща гривната, която тя продаде, за да купи бойния нож.

Шениз решава да убие Недим.

Джемре е получила нареждане от Агях да сдобри Джейк и Недим.

Джерен вижда Джемре и Недим да седят на една пейка край морето. Дженк тръгва към тях. Недим предлага на Джемре да бъде до него и да хване ръката му. Но Джемре не хваща ръката му, а си тръгва. Джемре подава ръка на Дженк. Дженк хваща ръката й. Всичко това вижда Недим. В едно кафе става бой между Дживан и един от приятелите на Дамла. Дамла и Недим са заведени в полицията.


Нериман и Джерен обсъждат предстоящият развод. Джерен е сигурна, че развод няма да има. Тя е сигурна, че може да убеди Недим. Освобождават Дживан и Дамла от ареста, благодарение на намесата на Агях.

Шениз подготвя ножа за атака. Кой ще е жертвата?

loading...

 

Последна промяна на Четвъртък, 13 Май 2021г. 19:34ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 838 посетителя в сайта