www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 23 Юли 2021г. 18:37ч.

"Опасно изкушение": Какви са новите методи, които предизвикват ревност?

от
Оценете статията
(1 vote)

Халит отново изпраща подаръци на Йълдъз Зейнеп не е очарована от поведението на бизнесмена. Халит използва момента, че Зейнеп отива на концерт, и посещава Йълдъз. Но Йълдъз продължава да играе номерца отблъсквайки го, и казвайки му, че тя е сериозно момиче и не може да има никакви отношения без брак. Когато Алихан вижда, че Зейнеп е с Емир изпитва голямата ревност. Той решава да си тръгне, но в тоя момент става голямо меле. Арестувани са от полицията..Адвокатът на Алихан освобождава него и нея, но Зейнеп иска да се върне в участъка като разбира, че Емир все още е в полицията. Алихан изпитва сериозна ревност. Зейнеп обаче му обяснява, че той е просто приятел от детството,тогава Алихан успокоява тона. Зейнеп вижда кърпичката която му е подарила и разбира, че той изпитва чувства към нея.

 

Халит и Ендер са разведени окончателно, бизнесменът обаче не спира да мисли за Йълдъз, която изиграва нов номер като се връща на старата си работа. Халит е ядосва защото сина му се вижда тайно с  Ендер, но решава заради спокойствието на детето, не предприема никакви ходове.

Джанер и Ендер отиват на парти където присъства Зехра, Алихан и неговата приятелка Лал. Ендер измисля клопка на Зехра, тя я злепоставя пред медиите. Богаташът е бесен от поведението на дъщеря си и не и позволява дори да каже дума в своя оправдание. Алихан се чуди как да види отново Зейнеп под претекст, че е болен и се нуждае от супа. Той я вика в дома си. Докато тя прави опити да приготви храна Алихан поръчва ястия за двамата и я кани на обяд.

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 193 посетителя в сайта