www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Петък, 23 Юли 2021г. 18:40ч.

"Опасно изкушение": Зехра унищожава Ендер, Алихан ще се сгодява за Лял!

от
Оценете статията
(1 vote)

Ендер продава един от пръстените си и решава заедно с брат си да отидат на изискано заведение. Там тя вижда и Йълдъз.  Ендер е бясна и нарежда да я уволнят. Йълдъз  е отчаяна и информира Халит за случилото си. Алихан е на вечеря заедно със своята сестра, която е бивша съпруга на Халит на вечеря. Зерин е бивша съпруга на Халит, тя  е обнадеждена от информацията, че той е поискал развод и  тя може да се събере отново с него, но близките й  са категорични да не се надява на подобно нещо.

Подшушват на Зейнеп, че Алихан си има приятелка и в скоро време ще се сгодят. Лал пристига и унижава Зейнеп. Алихан прогонва Лал. Зейнеп е отчаяна и си тръгва.

Фондацията на Ендер е превзета от Зехра. Халит научава, че и Йълдъз има проблеми с Ендер и настоява тя да му разкаже за сблъсъците си.  Ендер се опитва отново да я уволни .Халит  пак е в заведението и прави на пух и прах бившата си жена.


 

Алихан научава, че причината да се чувства зле Зейнеп е информацията за предстоящия му годеж. Той отива в дома на Зейнеп и казва че е научил, че тя го ревнува. Зейнеп става още по-ядосана, но Алихан я целува и оттук започва една голяма история, изпълнена с перипетии  и обрати в сериала "Опасно изкушение".

loading...

Последна промяна на Петък, 23 Юли 2021г. 20:03ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 186 посетителя в сайта