www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея става доверено лице на Есма и Гарип

Оценете статията
(0 гласа)

Есма и Рейхан вече са в болницата. Фарук бърза да информира за случая своята съпруга Сюрея и братята си. Бурджу е готова на всичко, за да спечели любовта на Осман. Но тяхната вечеря е прекъсната от обаждането на Фарук.

Акиф и Санем  са щастливи и обсъждат предстоящия си брак в китайски ресторант, но Санем едва не се задавя с пръстена, който е скрит в Сушито, но Акиф я спасява и поставя пръстена на пръста й.

Гарип също е в клиниката. Есма се подобрява, но Рейхан е още в безсъзнание. Притеснен от случилото се, Осман получава асматичен пристъп.

Есма се връща в имението и всички са се струпали около нея, за да разберат каква е причината, която е довела до избухване на пожара. Сюрея става връзката между Гарип и Есма. Тя помага на Гарип да отиде незабелязано в стаята на Есма. Есма убеждава Гарип да не разказа,  че Рейхан е запалила къщичката.


Отчаяната Бегюм споделя истината, която е научила от Сюрея. Гарип споделя пред братята, че причината за пожара е късо съединение. Адем обвинява адвоката си, е че искал да убие неговата майка. Бурджу е непреклонна и моли Осман да даде шанс на връзката  им. Осман е притеснен и от съжаление прегръща момичето... Фарух се заема с разследване на случая.

loading...

Последна промяна на Петък, 06 Март 2020г. 13:32ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 342 посетителя в сайта