www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Емир трябва да се довери на съпругата си...

Оценете статията
(0 гласа)

 

Лейля открива жилището за където филиз държи Масал. Шекип, помощник на Филиз, забелязва Лейля и насочва оръжие към нея. Фелиз му нарежда да пази Лейля и Масал, докато тя получи откупа за момиченцето. Mелике се извинява на Рейхан, че е излъгала Емир и я е принудила неволно да участва в измамата. Нигяр чува думите им и ги предава на Джавидан. Джавидан разпитва Мелике, която повтаря лъжата, че Рейхан е прекарала нощта при Фатма. Джавидан заявява, че Мелике не може да разсъждава трезво, щом вярва на твърденията на снаха й и я отпраща в отпуск от Имението.

Фатма се обажда в имението и търси Рейхан. Джавидан отговаря на позвъняването и когато узнава, че Рейхан е прекарала нощта в нейния дом, я кани на гости, за да разобличи снаха си пред Емир. Зафер убеждава Емир, че отново допуска грешка, като не се доверява на съпругата си.

Кемал споделя с Шукрие, че Лейля е изчезнала безследно. Шукрие си спомня за касовата бележка, която й е показала Лейля, съобщава на Кемал, че тя се отправила да търси Филиз. Йонджа информира Джемре, че е видяла името на Рейхан върху документите, подготвени от фирмения адвокат Тунджер.


Джемре настоява пред приятелката си да узнае дали не са документи за развод. Йонджа научава, че Хикмет е завещал половината от състоянието си на Рейхан. Талаз нарежда на Тежди да издири Филиз.

Източник: "ТвСага"

loading...

 

Последна промяна на Петък, 06 Март 2020г. 14:19ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 308 посетителя в сайта