www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Кендал получава нова заплаха

Оценете статията
(0 гласа)

 

Полицаите потушават огъня. Кендал е спасен, но получава поредно заплашително обаждане. Предупреждават го да мълчи за станалото. Кендал провежда собствено разследване, за да открие кой е тайнствения му враг. Междувременно получава снимки от последния инцидент.

В имението подготвят обрязването на Рюзгяр, а Баран губи подкрепата на съучениците си, за разлика от Ада.Съседки съобщават на младежа, че майка му се вижда с Оуз. Той отива в кафенето, където са, следван от сестрите си и Сердар. Разразява се скандал, който приключва при Кендал. Оуз обявява сериозните си намерения. Кендал е готов да се разправя с Нарин, но Асъм се изправя срещу него.

Пред Фърат Оуз потвърждава намеренията си. Непознатият враг отново тормози Кендал. Изпраща го на гроба на Мурат, стреля по него и го принуждава да изрови собствената си надгробна плоча. Накрая Кендал открива бележка, с която го предупреждават да се държи добре със семейството на Мурат.

Ебру разговаря с Баран, за да промени отношението си към новия живот на Нарин. Кадрие кани Оуз и Сердар на обрязването на Рюзгяр. Всички са развълнувани, а Джемал украсява ресторанта. Фърат го запознава с Кендал. По време на тържеството обаче, малкият Рюзгяр тихо е отведен.


Всички започват да търсят детето в тъмнината. Семейството му се моли да е добре. Само Кендал изглежда спокоен. В същото време най-малкият ага е отвлечен в непознат дом. Отказва да яде от уплаха. Той и не подозира, че чичо му ще бъде наказан от ръцете на Джемал.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 50 посетителя в сайта