www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Фарук ще разкрие ли тайната или Рейхан ще се предаде в полицията?

Оценете статията
(0 гласа)

 

Осман взема решение да се ожени точно това негово решение го сблъсква отново с Ема и бившата жена на Гарип. Фикрет чувства огромна вина. Той споделя, изплаквайте болката си пред мъничката си дъщеричка Ада. Той дълбоко съжалява, че не е успял да създаде здраво семейство. Той е разкъсван от отговорността между това да запазим брака си и любовта си към Есра.

Фарук показва запалката на Есма и я пита дали има нещо да му каже. Есма вече не може да крие тайната и споделя на Фарук история, че пожарът е бил причинен от Рейхан. Рейхан е основната причинителка на огромния пожар, казва Есма. Фарук е бесен. Той иска да вкара Рейхан в затвора.

Есма показва писмото на февзи, в което той споделя, че иска да признае сина си Адем. Рейхан е причината това да не се случи.

Есма го разубеждава, че ако каже на Адем истината, той ще се настрои срещу майка си и ще остане сам на този свят. Вече няма на кого да вярва. Фарук разбира, че майка му е права.

Фарук се среща с Рейхан. Той и предлага следната сделка. Ако Рейхан се предаде в полицията Фарук й, обещава че няма да каже на Адем за нейната постъпка, за това че е скрила от сина си, че баща му е искал да го признае. Рейхан размишлява, след което решава че ще изпълни желанието на Фарук и ще се предаде в полицията, а Фарук обещава че няма да каже нищо на Адем.

loading...

 

Последна промяна на Сряда, 18 Март 2020г. 20:40ч.

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 314 посетителя в сайта