www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Джавидан е убедена, че снаха й е починала

Оценете статията
(1 vote)

Джемре предлага на Рейхан да я откара до благотворителния клуб и шофира с висока скорост, за да я изплаши. Суна успява да раздвижиш с усилие на волята пръстите на краката си. Йонджа се обажда на Емир, за да го уведоми, че Джемре е претърпяла пътен инцидент и се намира в болницата и Емир и излиза без да уведоми майка си какво се е случило.

Мелике информира Джавидан, че Джемре и Рейхан са попаднали в пътно транспортно произшествие. Тя съобщава на Лейеля и Кемал, че Талаз е ранен в затвора. Лейля обвинява Кемал за случилото се с баща и рухва. Kемал я завежда до леглото и за да си почине. Шехрие потиква Кемал да освободи Талаз от затвора. Лейля се събужда иска да отиде при баща си но Кемал я възпира, и обещава да се погрижи за него.

Емир намира Йонджа в чакалнята на болницата и разпитва къде е Рейхан. Йонджа няма представа къде е откарана Рейхан, но полицията уведомяват Емир, че част от жертвите на катастрофата, при която колата на Джемре се е сблъскал, с автобус са откарани в друго лечебно заведение. Джавидан е уверена, че снаха и е загинала и истински се разкайва за злите, които и е причинила.

Източник: "ТвСага"

loading...

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 225 посетителя в сайта